Menu

DGI Fodboldskole 2023

image
31. januar 2023 kl. 14:42
Uge 26: Start sommerferien med en aktiv uge i Aalborg Freja
Aalborg Freja er klar til at byde fodboldglade børn og unge velkommen til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI's fodboldskole i sommerferien.
Nu er tilmeldingen åben til DGI's fodboldskole d. 26. juni til d. 30. juni, og det er med at være vaks på tasterne, hvis man vil sikre sine børn en plads.
Vi er glade for et godt samarbejde med DGI Nordjylland, hvor vi sammen skræddersyer fodboldskolen til glæde for flest mulige børn.

Bliv bedre til fodbold
Traditionen med DGI's fodboldskoler er over 25 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse. Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold.
DGI lægger sammen med klubben vægt på, at fodboldskolerne er lærerige, spændende, udfordrende og også lidt anderledes. Og der er tradition for, at fodboldskolerne også byder på overraskelser ud over 'bare' fodbold.

Alle kan være med
Fodboldskolen er organiseret og ledet af frivillige, trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemmeste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI's Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 5-14 år, både rutinerede og nybegyndere indenfor fodboldens verden.

Tilmelding

Meld jer til Mini-skolen (5-8 år) her: www.dgi.dk/fodbold/arrangementer/202301406005

Meld jer til Maxi-skolen (8-14 år) her: www.dgi.dk/fodbold/arrangementer/202301406006

Men hov, hvilken skole skal jeg vælge hvis jeg er 8 år? Hvis du er i tvivl om hvilken Fodboldskole dit barn skal tilmeldes, så er det allervigtigst er at dit barn føler sig tryg. Find ud af hvad klassekammeraterne har tilmeldt sig og om 3 eller 5 dage vil være den bedste oplevelse for dit barn.
Det er i på muligt at tilkøbe en frokostordning til alle dagene i fodboldskolen. Den kan tilkøbes ved tilmelding til fodboldskolen.
Skriv til born@aalborgfreja.dk hvis du har spørgsmål.
Luk