Menu

Funktionsbeskrivelse info

Indtjekning

Onsdag aften og torsdag formiddag har vi travlt med at tage imod de knap 4000 spillerede og ledere, der deltager i årets City Cup - give information om indkvartering, ordensregler, modtage depositum... Det er en fordel at kunne tale engelsk og evt. forstå/tale andre sprog også, da vi har gæster fra bl.a. Norge, Tyskland, Holland.

Generel information

Fra torsdag middag til lørdag aften hjælper InfoCentret med de mange forskellige forespørgsler spillere, trænere, tilskuere… kommer med. Det er alt fra åbningstider i Haraldslund; bybus køreplaner; jeg har tabt min iPhone; vi har fundet disse fodboldstøvler på bane 5; hvor ligger bane 10; hvad er koden til det trådløse netværk, toiletterne på skolen vi bor på er stoppede ... Vi kan ikke altid løse henvendelserne, men det er vigtigt, vi er imødekommende og prøver finde en løsning. I vores App Aalborg City Cup, kan du finde informationer om stort set alt

Modtagelse af andre frivillige

Som et nyt tiltag skal de frivillige, der har en dommervagt eller en vagt i en af de mange boder, møde op i InfoCentret. Her vil de få udleveret en Staff T-shirt, modtage en kort briefing til opgaven, få udleveret en ”madkupon” samt blive informeret om frivilligfesten.

Luk