Menu

Burger funktionsbeskrivelse

Funktionsbeskrivelse – Aalborg City Cup-Burgerbod

Funktion: Salgsbod/telt med gulv – burger (fælles med pommesfrites)

Ansvarlig afdelingsleder: Erik Staffe

Ansvarlig årgang/forældregruppe: 07 Drenge (U11) -  Kristine Fooken Jensen

Funktionens placering: salgsbod klynge i træbæltet på lysbane siden.

Rekvisitter i bod:
-
Bord til anretning i burger
- Varmekasse til stegte burgere
- Kniv til omskæring af kasser m.m.
- Tang (pølsetang)  til syltede agurker

- Pølsetang/grilltang til bøfstegning
- Dåseåbner

- Stanniol

- Skåle eller andet til opbevaring af salat
- Forklæder og gummihandsker
- Gulvspand, gulvskrubbe og karklude (varmt vand hentes i klubhus)
- Vandtank med hane, håndklæde og sæbe til vaks af hænder                          Fælles med pommes frites boden
- Brandtæppe
- To holdere til ketchup og burgerdressing.
- Servietholder og servietter.

- 2 gasgrill

- 2 gasflasker

- 1 bolle brødrister

- Køleskab til opbevaring af salat, bøffer og lignende

- Prisskilte
- Telefonliste
- Køleskab til sodavandssalg

Produkter i boden (og lager)
- Frosne burger
- Kinasalat/iceberg/forskåret salat i vakumposer.
- Store dåser med sylte agurker.
- Kasser med burgerlommer/papir (1000 stk)
- Ketchup og burger dressing - kasser med 6 flasker i hver (kølevarer)
- Diverse sodavand i køleskab – leveres af transportmiddel, når rekvireres.

Ansvarsområder: Tilberedning af burger, salg (+ sodavand), opfyldning fra lager, indretning af bod, daglig rengøring og oprydning efter sidste dag.

Beskrivelse af produktionen:
Der skal bruges tre personer pr. vagt. Dog vil der tidsrummet 11.30 - 15.00 være en ekstra vagt i bemandingen.
En person: Stegning af burger på grill/stegepande.
En person: Tilberedning af burger. Ristning af burgerbolle. Ristet underboller får en cirkel burgerdressing med salat over på. Ristet overbolle får en cirkel ketchup. Stegt burger placeres på underbolle med salat og burgerdressing og få syltet agurker på. Under – og overboller sammensættes og puttes i burgerlomme.

1 person: I tidsrummet 11.30 - 15.00 vil den 4. person i vagten stå for ristning af burgerbollerne, opfyldning af salat, ketchup og dressing. 
En person: Varetager selve salget med modtagelse af penge og mobilpay. Rekvirerer byttepenge.

Funktionsperiode:
Hold 1
Kl. 9.30 – 13.00                            Opstartsholdet inkl. opfyldning fra lager (køle- og frysecontainer)
Kl. 10.00                                         Modtagelse af pengekasse med byttepenge.
Kl. 10.00 – 13.00                          Produktion og salg.

Kl. 11.30: Møder 4. person ind på vagten.
Hold 2
Kl. 13.00 – 16.30                          Produktion, salg og løbende opfyldning fra lager

Kl. 15.00: 4. person i vagten får fri.
Hold 3
Kl. 16.30 – 19.00                          Produktion, salg og løbende opfyldning fra lager.
kl. 19.00 – 20.00                          Rengøring og aflukning af bod. Produkter tilbage i lager.
                                                          Tilbagelevering af pengekasse til økonomiansvarlig

Kompetencer:                             Børn under 16 år må IKKE være i boden.

Diverse                                          Der bliver udleveret en ”øl/sodavand/fransk hotdog, etc” billet til hver frivillig
på holdene.