Menu

Pommes Frites funktionsbeskrivelse

Funktionsbeskrivelse – Aalborg City Cup-Pommes Frites

Funktion: Salgsbod/telt med gulv - pommes frites

Ansvarlig afdelingsleder:

Ansvarlig årgang/forældregruppe

Funktionens placering: salgsbod klynge i træbæltet på lysbane siden.

Rekvisitter i bod:
-
Bord til anretning i pommes bakker.
- Stor suppegryde med låg til saltning og opbevaring.
- Stor hulske til portionsanretning i bakker.
- Forklæder og gummihandsker
- Gulvspand, gulvskrubbe og karklude (varmt vand hentes i klubhus)
- Vandtank med hane, håndklæde og sæbe til vaks af hænder                       Fælles med burgerbod
- Brandtæppe
- To holdere til ketchup, remoulade, m.m.
- Servietholder og servietter.
- Prisskilte
- Telefonliste
- Køleskab til sodavandssalg

Produkter i boden (og lager)
- 10 kg pommes kasser med 4 poser af 2½ kg (frostvare)
- Kasse med pommes bakker.
- 10 liters friture olie
- Kasse med salt.
- Ketchup, Remoulade og pommes dressing - kasser med 6 flasker i hver (kølevarer)
- Diverse sodavand i køleskab – leveres af transportmiddel, når rekvireres.

Ansvarsområder: Tilberedning af pommes frites i friturekar, salg (+ sodavand), opfyldning fra lager, indretning af bod, daglig rengøring og oprydning efter sidste dag.

Beskrivelse af produktionen:
Der skal bruges tre personer pr. vagt.
En person         Pommes frites frituresteges i to dobbelt friturekar og opfyldning af fritureolie.
En person         Salter det friturestegte produkt, portionsanretter og anbringer det på salgsskranken.
En person         Varetager selve salget med modtagelse af penge og mobilpay. Rekvirerer byttepenge.

Funktionsperiode:
Hold 1
Kl. 9.30 – 13.00                            Opstartsholdet inkl. opfyldning fra lager (køle- og frysecontainer)
Kl. 10.00                                         Modtagelse af pengekasse med byttepenge.
Kl. 10.00 – 13.00                          Produktion og salg.
Hold 2
Kl. 13.00 – 16.30                          Produktion, salg og løbende opfyldning fra lager
Hold 3
Kl. 16.30 – 19.00                          Produktion, salg og løbende opfyldning fra lager.
kl. 19.00 – 20.00                          Rengøring og aflukning af bod. Produkter tilbage i lager.
                                                          Tilbagelevering af pengekasse til økonomiansvarlig

Kompetencer:                             Børn under 16 år må IKKE være i boden.

Diverse                                          Der bliver udleveret en ”øl/sodavand/fransk hotdog, etc” billet til hver frivillig
på holdene.