Menu

Aalborg City Cup 2021 aflyses.

image De frivillige er allerede klar til City Cup 2022.
26. april 2021 kl. 17:05

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, men endnu engang ser vi os desværre nødsaget til at melde ud, at Aalborg City Cup ikke kan gennemføres indenfor de gældende restriktioner og regler ift. Covid-19.

Det er meget ærgerligt, at vi endnu engang må aflyse vores fantastiske cup, men Covid-19 påvirker os stadig og giver store udfordringer ift. sikkerhed og forsvarlighed.

Derfor vil det være umuligt at gennemføre turneringen 13. til 15. maj, når vi nu kender de udmeldte restriktioner med gældende forsamlingsforbud ude og inde på tidspunktet for turneringen.

Vi må ikke sætte vores gæsters og de over 300 frivilliges sundhed og sikkerhed på spil.

Aalborg City Cup er Aalborg´s største internationale ungdomsfodboldturnering, hvor halvdelen af deltagerne kommer fra udlandet.

Freja beklager de økonomiske konsekvenser det får for vores samarbejdspartnere, leverandører og de frivillige foreninger, der hjælper under stævnet, men vi kan dog allerede nu godt love, at vi vender stærkt tilbage næste år.

Freja er selvfølgelig ærgerlige over, at vi i år ikke kan afholde turneringen, men vi vil i stedet se frem til at afholde Aalborg City Cup i 2022, hvor det afholdes fra den 26.-28. maj.

Vi ses til næste år!